Operator, food, 5 ploegen – Royal Koopmans – Leeuwarden

Koopmans logo

Salaris €14,00- €16,03 (afhankelijk van ervaring)!

Ben jij een ervaren operator en heb jij een voorkeur voor de foodindustrie? Voor Royal Koopmans zijn wij op zoek naar een operator voor de afdeling paneermeel.

Als operator bij Royal Koopmans word je eerst in een aantal weken opgeleid om de lijn en werkmethodes zelfstandig uit te voeren. Het uiteindelijke doel is om als allround operator ook de bakkerij installaties te kunnen bedienen. Je werkt in een klein team van 4 collega’s en samen produceren jullie diverse soorten paneermeel. Het proces bestaat uit twee bakkerijlijnen waar speciaalbroden worden geproduceerd. Het eindproduct wordt vervoerd met een heftruck, dit hoort ook bij jouw takenpakket.

Zelfstandig bedien je de machines om de producten te verpakken en te vermalen. Om dit productieproces zo goed mogelijk te laten verlopen voer je controlerondes uit en doe je steekproeven. Je springt bij waar nodig aan de productielijn om te helpen. Bij storingen schat jij in of je dit zelf kunt oplossen of dat de technische dienst er aan te pas moet komen. Houd er rekening mee dat het schoonmaken van de machines ook bij jouw werkdag hoort.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?