Enthousiaste medewerker – Beimer Meat – Leeuwarden

Ben jij iemand die van aanpakken houd, zelfstandig kan werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft? Dan zoeken wij jou voor onze winkel in Leeuwarden!

Even voorstellen.
Wij zijn Beimer, een familiebedrijf sinds 1957. Beimer Meat is ons rundvleesproductiebedrijf. Hier verwerken wij geslachte runder karkassen. Dit doen wij met 140 collega’s. Medio 2020 zijn wij onze eerste winkel in Enschede gestart. Die is ontstaan door onze facebook verkopen die wij noodgedwongen zijn gestart door het coronavirus. Beimer since 1957. Onze retail afdeling.
Dit concept van fysieke winkels willen wij nu graag uitbreiden, met als volgende station.. Leeuwarden.

Voor Leeuwarden zoeken wij een enthousiast team die onze winkel komen runnen. Beimer is een platte, no-nonsens organisatie. Wij behandelen elkaar allemaal gelijk en met respect. Dat resulteert in een fijne werksfeer voor iedereen.

Wat wij zoeken? Een leuke m/v waar het enthousiasme vanaf straalt. Jij hoeft geen verstand te hebben van vlees, enige kennis zou leuk zijn. Maar kunnen wij jou bijleren. Een goede klik is van belang. Iemand die in ons team past. Jouw team is niet alleen Leeuwarden, maar ook hier in Enschede. Jij wordt ‘’part of the family’’!
Uren? 40 per week, enige flexibiliteit is van groot belang.

Salaris? Conform cao
Plaats: Leeuwarden en omgeving
Ben jij nieuwsgierig geworden? Stuur dan jouw CV op naar [email protected], en hopelijk kunnen wij dan eens snel aan tafel voor een gesprek.

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?