Onderhoudsmonteur machines / installaties – Engie Nederland – Leeuwarden

JobID = 29c0.07

Vanuit onze vestiging in Leeuwarden doet ENGIEServices Noord het onderhoud en beheer aan alle gebouwgebondentechnische installaties bij diverse (grote en kleine) klanten in deregio, waaronder: distributiecentra, kantoren, theaters, gemeenten,(hoge)scholen, penitentiaire inrichtingen, productiebedrijven,ziekenhuizen, winkels, zwem- en ; FUNCTIEOMSCHRIJVING In dezefunctie pak je alle soorten werkzaamheden op binnen je expertise ophet gebied van beheer en onderhoud die voortvloeien uit contracten.Daarom heb je een brede interesse in de techniek, hou je vanaanpakken en draag je zorg voor een veilige ; Verder bestaan jewerkzaamheden uit onder andere: Het zelfstandig onderhouden,inspecteren en het uitvoeren van reparaties aan (complexe)installaties Het opbouwen en onderhouden van een goede relatie metjouw klant Het ontzorgen van je klant en zorgen voor een maximaleklanttevredenheid · Het zorgdragen voor een goede verslagleggingvan de uitgevoerde werkzaamheden Eventueel het aansturen vanonderaannemers en/of toeleveranciers Het er voor zorgen dat denieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijkebepalingen, kwaliteitsnormen en veiligheidseisen Als teamspeler vanons zeer gemotiveerde onderhoudsteam ben je een belangrijke persoonin de voortdurende ontwikkeling van deze afdeling FUNCTIE-EISEN* Jehebt een MBO opleiding afgerond op minimaal niveau 4 in eentechnische richting (aangevuld met een opleiding Service TechnicusInstallatietechniek is een pre) Je hebt aanvullende vakgerichteopleidingen en trainingen op het gebied van Installatietechniek enBeheer & Onderhoud gevolgd (bijvoorbeeld: F- Gassen enEBI/PO/PI in het kader van de Scios regelgeving) Je hebt technischekennis van het: service-, beheer- en onderhoudsproces,onderhoudsconcepten en assetmanagement binnen eenmultidisciplinaire werkomgeving of je bent bereid je daarin verderte (blijven) ontwikkelen Je bent enthousiast, flexibel enleergierig (brede interesse in de techniek) Je bent eenmensgerichte persoonlijkheid die op een positieve manier wilinvesteren in zichzelf en zijn of haar klanten *) Ben je nog nietin bezit van de gevraagde diploma’s of certificaten dan biedt ENGIEje aan om in te stromen als Junior Servicetechnicus, waarna we jemiddels een persoonlijk ontwikkelingsplan gaan klaarstomen voor de; WAT BIEDEN WIJ JE Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselendwerk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendienonderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meestinnovatieve bedrijven ter wereld. Naast aandacht voor persoonlijkegroei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundairearbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar eenlaptop, telefoon en een tablet bij. Maar ook een goedepensioenregeling, een collectieve zorgverzekering enpersoneelskortingen op uitjes en producten. En wist je dat je bijeen dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagenper jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.BEDRIJFSINFORMATIE ENGIE Nederland is onderdeel van debeursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, metwereldwijd medewerkers. Als groep is het onze missie om bij tedragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaatuit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klantenvan energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleinetot grote klanten, van Terneuzen tot ; Als marktleider inNoord-Nederland zet ENGIE Services Noord met innovatieve conceptenen integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in deindustriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten enproducten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis.Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichtementaliteit, die voortdurend gericht is op ; CONTACTINFORMATIESpreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Eenassessment kan mogelijk onderdeel zijn van de procedure. Voorvragen kun je contact opnemen met Leon Hut via of telefonisch op .Monteurs_ Additional Information Main Tile: #Monteurs_NL Sub Tile:#efuncties_NL

Lees meer…