Monteur midden- en hoogspanningsinstallaties – Xelvin B.V. – Leeuwarden

JobID = 20t0.07

Organisatie Onze opdrachtgever betreft eennetwerkbeheerder die verantwoordelijk is voor het dagelijksbeheren, onderhouden en aanleggen van het gas- en stroomnetwerk inNoord-Neerland. Aangezien miljoenen huishoudens en bedrijvenafhankelijk zijn van deze energie- en gasnetwerken brengt dit eengrote verantwoordelijk met zich mee! Deze opdrachtgever biedt joude ruimte om jezelf te ontwikkelen en groeien op het gebied vanenergietechniek. Dus ook als jij nog geen of weinig ervaring hebtmet de energiesector komen wij graag met jou in contact! Heb jij alwel ervaring met bijvoorbeeld laag- en middenspanning dan besprekenwij graag de opties die wij beschikbaar hebben voor jou! Aangezienonze opdrachtgever locaties in heel Noord-Nederland heeft zoekenwij een passende locatie in de buurt van jouw woonplaats! Wil jijeen belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie? Neem dancontact op! Functiebeschrijving In samenwerking met onzeopdrachtgever starten wij binnenkort een werk-leer traject waarbijwe jou helpen de 1e stappen te zetten in de wereld van energie! Ineen intensief werk-leer traject ga jij aan de slag met de theorie(tenzij je hier al over beschikt!) waarmee de 1e stap om (junior)Monteur Laag- en Hoogspanning is gezet. Na het theoretischegedeelte begint het echte werk en mag je praktijkervaring opdoen.Hierbij wordt je gekoppeld aan een mentor die jou de fijne kneepjesvan het vak gaat leren en jou helpt ontwikkelen tot volwaardigmonteur. Wat ga je doen? Onderhouden van laag- enmiddenspanningsstations; Aanleggen en onderhouden van laag- enmiddenspanningsnetten, waaronder het veilig vrijschakelen van delenvan het energienet; Oplossen van storingen bij de klant, in delaag- en middenspanningsnetten en transformatorstations.Functie-eisen Jij bent een junior) elektromonteur laag- enmiddenspanning of hebt de ambtitie om er een te worden! AfgerondeMBO opleiding op het gebied van bijvoorbeeld elektro / infra /installatie- of energietechniek. Bij voorkeur enige werkervaring inde aannemerij of installatietechniek zou een pré zijn! Wat hebbenwij jou te bieden? Een werk-leer contract met uitstekend salaris!Wij betalen jouw studiekosten! Keuze uit een breed aanbod aan extratrainingen, workshops, opleidingen, studieboeken, webinars enE-learningmodules. Laptop en mobiele telefoon Een bedrijfsautoXelvin Xelvin is een internationaal opererende organisatie.Verspreid over Europa zijn er 15 kantoren. We hebben een grootnetwerk van professionals opgeleid van MBO, HBO tot Universiteitdie vanuit een vast of flexibel dienstverband projecten uitvoerenvoor toonaangevende opdrachtgevers. Xelvin biedt haar medewerkersde beste balans tussen flexibiliteit en zekerheid en ruimte voorpersoonlijke groei in een stimulerende en uitdagende werkomgeving.Xelvin is actief in de sectoren Technologie | Food, Chemie &Pharma | Bouw, Infra & Milieu | Energie & Water.Solliciteren Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met MartenBusstra, telefoonnummer of verstuur uw sollicitatie per e-mailnaar

Lees meer…