Medewerker klantenservice – Tempo-Team – Leeuwarden

JobID = 29c0.07

Staat op jouw visitekaartje één van devolgende woorden: waarzegger, klanttevredenheidsgoeroe,enthousiasteling of upgradetijger? De meest gezellige, doortastendeen dynamische afdeling van Cendris zoekt nieuwe collega’s!BINGO!

Wieben je? En wat ga jedoen?
Jouwvisitekaartje zegt al genoeg! Als klantenservice medewerker bij DeNederlandse Loterij stap jij met 150% enthousiasme het gesprek in.Niet alle klanten zijn even blij, dus voordat je eenhyper-de-pieper-stuiter-bal-houding inzet, zet je eerst eenvriendelijke en warm ontvangst in voor de klant. Klanten bellen metvragen die uitlopen van het doorvoeren van een verhuizing, tot eenklant die zijn lot is kwijtgeraakt. (Ik hoop dat het dan niet gaatom een winnend lot van miljoenen euro’s..) Maarrr, het kan ook zijndat een automatische incasso niet is afgeschreven en dat de klantdaar wat vragen over heeft of dat een klant graag aanwezig wil zijnbij een trekking. Je glazenbol komt in deze functie ook te pas,want je zult ook vragen krijgen als ‘hoe vergroot ik mijn winkans’of ‘ik heb weer niets gewonnen.. en nu?’. Naast de telefonie zal jeook klachten en vragen per mail ontvangen. Deze handel jij metdezelfde dienstverlenende instelling af. 

Jij gaat als klantenservice medewerker écht het gesprekaan. Wat is de reden dat de klant belt? En, is dat alles? Of speelter wellicht nog meer? Jij stelt de juiste vragen, maakt een goedeanalyse van het probleem en biedt de klant een passendeoplossing/antwoord. 

Waaromwerken als klantenservicemedewerker?

–  Deze commerciëleserviceafdeling is één van de meest gezellige en dynamischeafdelingen die je ooit
tegen zult komen.
–  Een supertof incentiveprogramma waarbij je bovenop jesalaris per maand gemiddeld €150,- aan cadeaubonnen kuntverdienen.
– We doen dingen samen: we begeleiden je opalle mogelijke manieren en proberen mee te denken in eenoplossing.
– Doorgroeimogelijkheden voor hen diesuccesvol en ambitieus zijn:
– Je krijgt een uurloonvan €9,70 v.a. 21 jaar.

Training enopeningstijden:
Startdata :  30 november 2020

Deze training is RIVM-proof! Je start de eerste weekvanuit huis en zult van 09:00-17:00 uur online meegenomen worden inalle informatie die je nodig bent voor deze functie. Vervolgens zalje twee weken begeleid gaan bellen op het kantoor in Leeuwarden. Indit deel van de training staan er trainers en coaches klaar omsamen met jou de gesprekken succesvol te laten verlopen. Tijd om jecomputer af te stoffen en je headset uit de kast te halen!

Avondtraining nuook mogelijk:
Er gaat van maandag tot enmet donderdag getraind worden van 16.30 uur tot 21.00 uur. De duurvan de training is 2weken.

De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van09:00-21:00 uur.
Op zaterdag en zondag zijn wij geopendvan 10:00-17:00 uur.

Deprocedure

En? Heb jij je headset al uit de kast gehaald en sta je ophet punt ons te bellen voor deze vacature? Wacht dan niet ensolliciteer direct! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jeop! Deze sollicitatie is volledig vanuit je luie stoel! Heerlijktoch?

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereendie zich hierin herkent.

Lees meer…