Medewerker klantenservice – Tempo-Team – Leeuwarden

JobID = 17q0.07

Start aan een betaalde training alsklantenservice medewerker PostNL zakelijk, groei na een bepaaldeperiode (als je die ambitie hebt natuurlijk!) door naar teamleiderof coach binnen Cendris en ontwikkel je verder op persoonlijk vlakvia ons online trainingsysteem. Klinkt goed toch? Leesverder! 

Als klantenservice medewerkerPost NL handel je klachten en/of vragen af van (klein)zakelijkeklanten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een startende webshop dievia PostNL producten verzend, maar ook aan grote bedrijven dieproducten en diensten afnemen van PostNL.
Jij vindtklanttevredenheid belangrijk en bent die stabiele factor. Sommige vragen zijn direct vanuit het systeem te beantwoorden,andere vragen moet je wellicht wat meer moeite voor doen om tekomen tot dat juiste antwoord. Je schakelt indien nodig met hetdistributiecentrum, een van de retail kantoren of een van de anderePostNL onderdelen om de vraag klacht zo goed mogelijk op telossen

Waarom werken alsklantenservice medewerker bij PostNL?

Als klantenservice medewerkerPostNL houd je regie, toon je empathie endaarnaast…

Training enopeningstijden:
De training startin oktober met twee weken theorie en informatie over desystemen. Deze twee weken zijn fulltime. Vervolgens zal je in depraktijk jezelf verder ontwikkelen en staan er trainers en coachesklaar om samen met jou de gesprekken succesvol te laten verlopen.De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag va08:00-19:00 uur en op zaterdag van 09:00-17:00 uur.

De procedure
Heb jij interesse in de vacature van klantenservicemedewerker bij PostNL of wellicht nog een aantal vragen?Solliciteer dan via onderstaande button of neem contact met ons opvia telefoonnummer: 038 426 19 78, mail:[email protected]

Wij nemen dan zosnel mogelijk contact met je op om de sollicitatie te bespreken!Mocht je interesse hebben in deze vacature, maar niet bij dezetraining kunnen aansluiten? Ook dan komen wij graag met je incontact!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereendie zich hierin herkent.

Lees meer…