Koerier fiets – Thuisbezorgd.nl – Leeuwarden

JobID = 20t0.07

Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden?En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan alsfietskoerier met een vast uurloon en verzekering? Dan is het tijdom te solliciteren bij ! Onderweg Als onze koerier bezorg jeheerlijke gerechten in jouw stad – je haalt ze op bij hetrestaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden demogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zoleuk en gemakkelijk als het klinkt! Wij maken je het levengemakkelijker, door: Je te voorzien van de benodigde uitrusting Jete begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt Je dekeuze* te geven om je dag te beginnen vanuit huis of vanuit delokale hub (*alleen van toepassing in bepaalde steden) Onzefietskoerier: Is minimaal 16 jaar oud. Is super servicegericht enbezorgt met een glimlach. Beschikt over een smartphone (met 4G!)voor de navigatie. Houdt zich aan de verkeersregels. Is beschikbaarop één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbodEr zijn genoeg voordelen wanneer je bij werkt: Een vast uurloon -Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten Arbeidscontract enverzekering Enige flexibiliteit in je werktijden. Plan elke weekzelf je uren in via onze app. Ondersteuning van het team wanneer jedit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op jeduimpje te leren kennen Thuisbezorgd ThuisbezorgenTakeaway

Lees meer…