Klantenservice medewerker inbound Nederlandse Loterij Eindejaarswerk – MF Uitzendbureau – Leeuwarden

JobID = 1a0.08

Ben jij op zoek naar een flexibele baan voor in de maanden december/januari waarin jij tussen de 16 en 36 uur per week kan werken. Zo houd je de regie over jouw baan als fulltime inbound klantenservice medewerker in Leeuwarden helemaal zelf in de hand. Dus heb je bijvoorbeeld tijd over naast je studie, opgroeiende kinderen of wil je juist wel fulltime aan het werk, dan is deze baan geschikt voor jou!

Als klantenservice medewerkers voor de Nederlandse Loterij ga jij je bezig houden met het eindejaarswerk. Je zal voor de maand december en begin maand januari worden ingezet op telefonie voor o.a. Staatsloterij, Lotto, Krasloten, Miljoenen spel, Eurojackpot en Lucky day. Door jou communicatieve vaardigheden en je klantvriendelijkheid kan jij de klanten optimaal helpen. De Nederlandse Loterij is een commerciële serviceafdeling. Dat betekent dat je nadat je de klant goed hebt geholpen een leuk aanbod kan doen in de vorm van een abonnement of een upgrade op zijn bestaande pakket. Vragen waar klanten bij jou terecht mee kunnen zijn o.a.:

Kortom, een veelzijdige en afwisselende baan aangezien jij veel verschillende soorten vragen kunt verwachten.

Werktijden en aantal uren
De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Het aantal uren dat je kunt werken is minimaal 16 en maximaal 36 uur. Door de brede openingstijden en jezelf in de regie over het aantal uren is een baan als klantenservice medewerker ideaal te combineren met andere activiteiten.

Goed om te weten
Voordat je ieder telefoongesprek de baas bent ga jij starten met een betaalde trainingsweek. Tijdens de training word je opgeleid tot klantenservice medewerker en leer je alle ins en outs over het werken bij de Nederlandse Loterij. Wanneer jij de opleiding succesvol hebt afgerond ben je helemaal klaar voor alle vragen die op je af komen en weet jij de beste adviezen te geven.

Je komt te werken voor een groot facilitair klantencontactcenter met inbound klantencontact. Dit houdt in dat jij zelf de klant niet hoeft te bellen maar je wordt door de klant gebeld. De openingstijden zijn van 09.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees meer…