Centralist meldkamer beveiligingsbedrijf – TMI – Leeuwarden

JobID = 3c0.07

Lijkt het jou leuk om in verschillende omgevingente werken? Met verschillende werkwijzen, arbeidsculturen en mensente maken krijgen? Ben je daarnaast flexibel en heb je een afgerondeopleiding tot Meldkamercentralist + SOSA diploma en ben je bekendmet het Proq&a en/of NTS systeem? Dan zoeken wij jou! Werkenals meldkamercentralist Voor diverse werkgevers verspreid in heelNederland zijn wij op zoek naar bekwame en flexibelemeldkamercentralisten! Ben jij op zoek naar een vaste baan waarbijje zelf inspraak hebt op het inplannen van je rooster en veelafwisselende ervaring opdoet voor diverse opdrachtgevers inNederland? Of werk jij graag op 0-uren basis tegen aantrekkelijkearbeidsvoorwaarden, perfect voor zzp’ers of goed te combinerennaast een vaste baan elders? Neem in beide gevallen contact op metTMI om alle mogelijkheden te bespreken! Wij vragen: Jij hebt eenafgeronde SOSA opleiding tot meldkamercentralist; Jij hebt ervaringmet het Proq+a triage of NTS systeem; Jij beschikt over minimaaltwee jaar ervaring als meldkamercentralist; Jij beschikt overuitstekende communicatieve vaardigheden; Jij houdt je hoofd koel instressvolle situaties; Jij hebt een flexibele instelling. Wijbieden: Een vast of flexibel contract, afhankelijk van jemogelijkheden en wensen; Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarondereen bovengemiddeld salaris; De mogelijkheid van een leaseauto bijeen vast dienstverband van minimaal 24 uur per week; Zelf jerooster samenstellen op basis van beschikbaarheid; De mogelijkheidom als zzp’er te kiezen voor bevoorschotting ofwel je factuurbinnen één werkdag uitbetaald; Acht roostervrije dagen per maanddie je zelf kunt inplannen; Een goed gevulde bijscholingskalender ;Regioborrels en uitjes met je collega’s van TMI. *Om in aanmerkingte komen voor deze vacature, dien je in het bezit te zijn van eenSOSA-diploma. TMI voorziet niet in opleidingen in de zorg, duszonder dit diploma kunnen wij jouw sollicitatie helaas niet inbehandeling nemen. #tmi

Lees meer…