Monteur telecommunicatie – KPN – Leeuwarden

JobID = 52e0.07

Deze vacature wordt vervuld in samenwerking metRandstad. Ben jij geïnteresseerd en wil je solliciteren? Klik danop ‘solliciteren op werkgever site’. Je wordt dan directdoorgestuurd naar Functieomschrijving Ben jij in je vrije tijd veelbezig met telecom en ICT? Vind je het leuk om mensen te helpen? Enben je graag onderweg? Als je deze vragen met een ‘ja’ kanbeantwoorden hebben wij de ideale baan voor jou! Geen gerichteopleiding en/of werkervaring? Geen probleem, Randstad zoektnamelijk enthousiaste kandidaten die in 8 weken opgeleid willenworden voor de functie van allround telecom monteur bij KPN. watbieden wij jou € 13,13 bruto per uur + opleidingsbudget Kans op eencontract bij KPN Een auto, telefoon, tablet en gereedschap van KPNWerken en wonen in dezelfde regio Een betaalde opleiding van 8weken Fulltime job met flexibiliteit in uren en dagen wie ben jijDe ideale kandidaat voor KPN is / heeft: sociaal en communicatiefvaardig dienstverlenend ingesteld en hebt klanttevredenheid hoog inhet vaandel staan een groot verantwoordelijkheidsgevoel en grotemate van zelfstandigheid sterke affiniteit / interesse in technieken telecom in het bijzonder twee rechterhanden, je weet hoe om tegaan met gereedschappen flexibel avond- en zaterdag diensten in hetbezit van rijbewijs B minimaal MBO werk-en denkniveau 3 en bentanalytisch ingesteld wat ga je doen Als allround telecom monteurbij KPN ga je zelfstandig op pad naar de klanten van KPN. Je maaktgebruik van een bedrijfsauto, tablet, mobiele telefoon en allebenodigde gereedschappen. Je stapt thuis je werkauto in en rijdtrechtstreeks naar je eerste klant. Je werkzaamheden bestaan uit hetinstalleren en testen van randapparatuur en infra zoals modems enbekabeling. Deze werkzaamheden verricht je aan digitale TV,internet en telefonie via zowel koper als glasvezel. Jouw klantenzijn particulieren én bedrijven dus je hebt genoeg afwisseling. Ookverricht je als monteur diverse infra-werkzaamheden in centrales /wijkkasten van KPN. Je informeert de klant over de werkzaamhedendie je voor hem gaat verrichten en geeft uitleg over degeïnstalleerde apparatuur. Je geeft klanten advies en herkent enbenut commerciële kansen om KPN producten/diensten te verkopen.Mensen worden blij van jou, niet alleen vanwege hun nieuwe product,maar vooral door de klantvriendelijke service die je biedt.installeren van televisie, internet en telefonie het oplossen vanstoringen aan het netwerk adviseren van klanten over KPNproducten/diensten benutten van commerciële kansen bij de klantklanten die jouw dienstverlening zeer waarderen check hier 2filmpjes van een KPN monteur waar ga je werken Werken voor KPNbetekent werken voor de grootste telecomprovider van Nederland. Dewereld van de telecommunicatie is constant in beweging door nieuwetechnieken en innovaties, je beweegt dus altijd mee. Tijdens deopleiding loop je mee met een ervaren monteur om de praktijk tezien en word je daarnaast theoretisch geschoold door lessen oplocatie en via e-learning thuis. KPN vindt goede begeleiding encoaching belangrijk, hier word je dus ook maximaal in ondersteund.KPN wil je potentie als telecom monteur zo goed mogelijk benuttenmet de hoop dat ze je op termijn een contract kunnen aanbieden. eenbetaalde opleiding van 8 weken tot telecom monteur goedebegeleiding en coaching tijdens opleiding en daarna uitzicht op eencontract bij KPN een auto, tablet, kleding en gereedschap van KPNwonen en werken in dezelfde regio (regio Friesland) Enthousiastgeworden? Solliciteer dan meteen! We nemen dan contact met je op omje sollicitatie te Een assessment maakt deel uit van de werving- enselectieprocedure. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereendie zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure Je maakt een ‘mijnRandstad’ account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Ditdoe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatieafrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je ‘mijn Randstad’account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgendesollicitaties nog sneller!

Lees meer…