Medewerker klantenservice – YoungCapital B.V. – Leeuwarden

JobID = 22w0.07

Wil jij een uitdagende, tijdelijke functie? Kom dan(thuis)werken als klantenservice medewerker bij de NederlandseLoterij in Leeuwarden! Wat ga je doen? Zoals je misschien wel weetis er aan het einde van het jaar de Oudejaarstrekking van deStaatsloterij (onderdeel van de Nederlandse Loterij), hier doetNederland massaal aan mee! Doordat er zoveel mensen deelnemen,komen hier ook veel vragen achter weg. Vragen kunnen gaan over deaanschaf van een lot, de uitbetaling van het prijzengeld ofwellicht is iemand een lot kwijtgeraakt en heeft hij hierbij jouwhulp nodig. Jij zult worden opgeleid om deze vragen te kunnenbeantwoorden over zowel de Staatsloterij als andere loterijenbinnen de Nederlandse Loterij. Hoewel de Nederlandse Loterij eencommerciële organisatie is, is het in deze functie minderbelangrijk om sales te verrichten. De focus ligt op klantenserviceen tevreden klanten 🙂 Mocht je sales toch leuk vinden ben jenatuurlijk ook welkom! Praktische zaken Om je klaar te stomen voordeze functie volg je een training. Deze training duurt in totaal 35uur en start 7 december, hoe deze training er concreet uit komt tezien (parttime/fulltime) volgt nog. Je kunt tussen de 20 en 40 uurin de week aan het werk binnen de volgende openingstijden: maandagtot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag enzondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Je zult voor het overgrote deelthuiswerken.  Hoe tijdelijk is tijdelijk? De verwachting isdat in januari het project zal aflopen aangezien de meeste vragenrondom de eindejaarstrekkingen dan al zijn beantwoord. Vind je hetwerk echt heel erg leuk en presteer je ook nog eens goed? Dankunnen we kijken naar de mogelijkheden tot verlenging binnen deNederlandse Loterij of naar andere functies binnen de klantenser…Originele vacature is te vinden op StepStone.nl – Maak nu eenJobagent aan op StepStone en vind je droombaan!https://bit.ly/2KRdz1g Vind gelijkaardige jobs, informatie overwerkgevers en carrièretips op StepStone.nl!

Lees meer…