Medewerker klantenservice – Tempo-Team – Leeuwarden

JobID = 16p0.07

Wil jij werken op tijden waarop het jouuitkomt? Een uurloon van €9,70 (ben jij jonger dan 21 jaar dangeldt een ander uurloon) ontvangen? Jezelf verder ontwikkelen endoorgroeien binnen dit bedrijf? En lekker kunnen thuiswerken? Danzal ik zeggen; klikkk op desoliciteerbutton!

Wat bieden wijjou

Wie benjij

Vind jij het leuk om klantente woord te staan? Kan jij je goed inleven in de wensen enbehoeften van de klant? En ben jij op zoek naar een (bij)baan dieje kunt combineren met eventueel een studie? Dan is dit de idealebaan voor jou!

Wat ga jedoen

Als medewerkerklantenservice help jij klanten van OTTO telefonisch of per mail.Er komen allerlei vragen binnen omtrent het bestel- lever- enbetaalproces. Jij geeft advies of handelt de vragen volledig ensuccesvol af. Als medewerker klantenservice bij OTTO beschik jijover goede type- en taalvaardigheden. Daarnaast vind jij niet ergom af en toe s ‘avonds en in het weekend tewerken.

Waar ga jewerken

Cendris gaat voor eenmooi samenspel tussen slimme technologie en gedreven engeinspireerde collega’s. Zo zetten zij de ideale beleving neer. Destartdatum van deze training is op 23 november 2020. De trainingstart met 5 dagen theorie en informatie over de systemen op hetkantoor in Leeuwarden. Deze dagen zijn van 09:00-16:00uur. Inoverleg met de trainer kunnen bepaalde delen van de e-learningthuis gevolgd worden. Vervolgens zal je als medewerkerklantenservice in de praktijk jezelf verder ontwikkelen. Hier staantrainers en coaches klaar om samen met jou de gesprekken succesvolte laten verlopen. Dit uiteraard volgens de richtlijnen van hetRIVM.

De afdeling is geopend van maandag toten met vrijdag van 08:00-21:00 uur.
Op zaterdag zijn wijgeopend van 09:00-17:00 uur. Maandagochtend en vrijdag zijnmomenten dat er veel telefoontjes binnen komen. Het is dan ook eenpré als je op een van deze momenten inzetbaarbent

Vind jij jezelf de perfecte kandidaat voordeze vacature en voldoe je aan alle eisen? Wacht dan niet ensolliciteer direct! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jeop!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen diezich hierin herkent.

Lees meer…