Medewerker klantenservice Otto – Tempo-Team – Leeuwarden

JobID = 33e0.12

Wil jij werken op tijden waarop het jou uitkomt? Een uurloon van €9,70 (ben jij jonger dan 21 jaar dan geldt een ander uurloon) ontvangen? Jezelf verder ontwikkelen en doorgroeien binnen dit bedrijf? En lekker kunnen thuiswerken? Dan zal ik zeggen; klikkk op de soliciteerbutton!

Wat bieden wij jou

Wie ben jij

Vind jij het leuk om klanten te woord te staan? Kan jij je goed inleven in de wensen en behoeften van de klant? En ben jij op zoek naar een (bij)baan die je kunt combineren met eventueel een studie? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wat ga je doen

Als medewerker klantenservice help jij klanten van OTTO telefonisch of per mail. Er komen allerlei vragen binnen omtrent het bestel- lever- en betaalproces. Jij geeft advies of handelt de vragen volledig en succesvol af. Als medewerker klantenservice bij OTTO beschik jij over goede type- en taalvaardigheden. Daarnaast vind jij niet erg om af en toe s ‘avonds en in het weekend te werken.

Waar ga je werken

Cendris gaat voor een mooi samenspel tussen slimme technologie en gedreven en geinspireerde collega’s. Zo zetten zij de ideale beleving neer. De startdatum van deze training is op 23 november 2020. De training start met 5 dagen theorie en informatie over de systemen op het kantoor in Leeuwarden. Deze dagen zijn van 09:00-16:00uur. In overleg met de trainer kunnen bepaalde delen van de e-learning thuis gevolgd worden. Vervolgens zal je als medewerker klantenservice in de praktijk jezelf verder ontwikkelen. Hier staan trainers en coaches klaar om samen met jou de gesprekken succesvol te laten verlopen. Dit uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00-21:00 uur.
Op zaterdag zijn wij geopend van 09:00-17:00 uur. Maandagochtend en vrijdag zijn momenten dat er veel telefoontjes binnen komen. Het is dan ook een pré als je op een van deze momenten inzetbaar bent

Vind jij jezelf de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan alle eisen? Wacht dan niet en solliciteer direct! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees meer…