Magazijnmedewerker – Tempo-Team – Leeuwarden

JobID = 55h0.07

Soms is het klein, soms is het groot. Somsis het zwaar, soms is het licht. Rara wat is het?
Wil jeweten wat het antwoord is? Lees dan snel deze leuke vacature vanmagazijnmedewerker bij PostNL inLeeuwarden!

Wat bieden wijjou

Wie benjij

Nu je weet wat PostNLLeeuwarden te bieden heeft, willen wij graag weten ofjij:

Wat ga jedoen

Als magazijnmedewerker bijPostNL in Leeuwarden zorg je voor de doorstroom van pakketten. Allepakketten komen binnen op grote rolcontainers. Hier begint jeeerste taak: opvoeren. Je haalt de pakketten uit de rolcontainer enlegt ze op de lopende band. Daarna komt taak 2: sorteren. Je gaatalle pakketten in de juiste rolcontainer leggen. Kijk hierbij goednaar de postcode. Je wilt natuurlijk niet dat de klanten hunpakketje niet op tijd thuis krijgen. Ieder pakketje is anders: deene is groot en licht. De andere is misschien wel klein en zwaar.Zijn alle pakketten inmiddels netjes gesorteerd? Dan worden ze weermeegenomen met het transport. Jouw dag als magazijnmedewerker ziterop!

Waar ga je werken

PostNL ligt op een industrieterrein aan de rand vanLeeuwarden. Voor jou geen probleem, toch? Verder hangt er een fijnewerksfeer bij PostNL Leeuwarden. Iedereen kent elkaar en staatklaar voor elkaar. Jij, als nieuwe magazijnmedewerker, wordt dusook met open armen ontvangen. Het is daarnaast wel hard werken,maar er is ook ruimte voor een praatje! Teamwork makes the dreamwork!

Het antwoord van het raadsel wasnatuurlijk: een pakketje! Lijkt het je dus leuk om alsmagazijnmedewerker bij PostNL in Leeuwarden te werken? Solliciteerdan direct! Heb je eerst nog wat vragen? Bel ons op 073-6489514 ofstuur een e-mail naar [email protected]!

Uiteraardstaat deze vacature open voor iedereen die zich hierinherkent.

Lees meer…