Klantenservice medewerker inbound Eneco – MF Uitzendbureau – Leeuwarden

JobID = 15o0.08

Een flexibele baan waarin jij tussen de 16 en 36 uur per week kan werken. Zo houd je de regie over jouw baan als fulltime inbound klantenservice medewerker in Leeuwarden helemaal zelf in de hand. Dus heb je bijvoorbeeld tijd over naast je studie, opgroeiende kinderen of wil je juist wel fulltime aan het werk, dan is deze baan geschikt voor jou!

Bij Eneco staat de klant centraal en jij bent het eerste aanspreekpunt, daarom heb je een belangrijk doel: zorgen dat de klanttevredenheid optimaal is. Bij Eneco gaat het om inbound, service gerelateerde, klantcontacten met name op het gebied van facturen en betalingen. Waar er verwacht wordt dat er in ieder gesprek waar dit toepasbaar is, met de klant een extra service contract op gebied van ketel onderhoud wordt besproken. Het betreft inbound klantcontact via de volgende kanalen:

Jij beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden, waardoor je in staat bent om de juiste oplossing te vinden. Verder beschik jij over de juiste gespreksvaardigheden om zo leiding in het gesprek te houden en om door middel van luisteren, samenvatten en doorvragen te komen tot de essentie van de klantvraag.

Werktijden en aantal uren
De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Er wordt van je verwacht dat je maandag en vrijdag beschikbaar bent, overige dagen zijn flexibel in te plannen.

Goed om te weten
Voordat je aan de slag gaat, start je met een betaalde opleiding. Dit betreft twee weken training en daarna een week buddy bellen. Hier leer je alle ins en outs van de systemen waarmee je gaat werken. Ook wordt je geleerd hoe je met bepaalde situaties om moet gaan en welke adviezen je het beste kan geven. De training zal online verzorgd worden zodat je deze vanuit huis kan volgen. Het buddy bellen zal op locatie plaatsvinden waardoor je rekening met de reistijd moet houden. Wanneer je de training naar behoren hebt afgerond is er weer de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Je komt te werken voor een groot facilitair klantencontactcenter met inbound klantencontact. Bij Eneco staat de klant centraal; we bouwen aan een duurzaam partnerschap. Het gaat binnen de afdeling customer care maar om 1 ding; tevreden klanten.

Bruto uurloon van € 9,70 (Jonger dan 21 jaar, dan gelden jeugdschalen)
Naast je salaris bouw je vakantiegeld en verlofuren op
Op basis van 40 uur heb jij 25 vakantiedagen
Na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen
Reiskostenvergoeding. Openbaar vervoer is volledige vergoeding en auto is maximaal € 6,15 per dag
Een baan voor langere tijd

Lees meer…