Klantcontact medewerker – YoungCapital B.V. – Leeuwarden

JobID=3c0.08

Heb jij ervaring met klantcontact in een debiteurenomgeving? Zoek jij een nieuwe functie waarin jij jouw communicatieve en analytische vaardigheden kwijt kunt? Word dan klantcontact medewerker bij Achmea in Leeuwarden. Wat ga je doen? Als klantcontact medewerker bij Achmea in Leeuwarden ben jij dagelijks in contact met de klanten van Achmea. Jij informeert en adviseert de klant over zijn of haar financiële positie en zorgt ervoor dat de klant voldoet aan de betalingsverplichtingen. Jij schat in of een klant een achterstand kan betalen en maakt hier heldere betaalafspraken over. Daarnaast ben jij ook een schakel naar andere afdelingen, jij informeert ze namelijk over betaalgedrag van klanten en de actuele situatie. Jij verbetert processen en dienstverlening binnen de keten voortdurend. Ook als daarvoor nog geen procedures of regels zijn. Wie ben jij? Jij hebt al kennis over debiteurenmanagement doordat je in een soortgelijke omgeving hebt gewerkt. Je bent bekend met het maken van betalingsregelingen en het onderhouden van contact met klanten en andere partijen. Ook ken jij het programma SAP van binnen en van buiten. Jij bent per 1 december voor 34 uren per week beschikbaar binnen kantoortijden. Wat wij bieden Een salaris van € 14,99 bruto per uur; Een baan voor 34 uren per week vanaf 1 december 2020; De mogelijkheid om ervaring op te doen bij de grootste verzekeraar van Nederland; Een baan waarbij thuis werken gangbaar is; Toegang tot YC Skills: een online platform met 200+ cursussen. Wat wij vragen: Minimaal hbo-werk- en -denkniveau; Jij hebt 2 jaar werkervaring in een soortgelijke omgeving; Heb jij al een WFT Basis of WFT Zorg? Dan sta je een streepje voor; Jij bent analytisch, denkt in oplossingen…

Lees meer…

Klantcontact medewerker – YoungCapital B.V. – Leeuwarden

JobID=3c0.08

Heb jij ervaring met klantcontact in een debiteurenomgeving? Zoek jij een nieuwe functie waarin jij jouw communicatieve en analytische vaardigheden kwijt kunt? Word dan klantcontact medewerker bij Achmea in Leeuwarden. Wat ga je doen? Als klantcontact medewerker bij Achmea in Leeuwarden ben jij dagelijks in contact met de klanten van Achmea. Jij informeert en adviseert de klant over zijn of haar financiële positie en zorgt ervoor dat de klant voldoet aan de betalingsverplichtingen. Jij schat in of een klant een achterstand kan betalen en maakt hier heldere betaalafspraken over. Daarnaast ben jij ook een schakel naar andere afdelingen, jij informeert ze namelijk over betaalgedrag van klanten en de actuele situatie. Jij verbetert processen en dienstverlening binnen de keten voortdurend. Ook als daarvoor nog geen procedures of regels zijn. Wie ben jij? Jij hebt al kennis over debiteurenmanagement doordat je in een soortgelijke omgeving hebt gewerkt. Je bent bekend met het maken van betalingsregelingen en het onderhouden van contact met klanten en andere partijen. Ook ken jij het programma SAP van binnen en van buiten. Jij bent per 1 december voor 34 uren per week beschikbaar binnen kantoortijden. Wat wij bieden Een salaris van € 14,99 bruto per uur; Een baan voor 34 uren per week vanaf 1 december 2020; De mogelijkheid om ervaring op te doen bij de grootste verzekeraar van Nederland; Een baan waarbij thuis werken gangbaar is; Toegang tot YC Skills: een online platform met 200+ cursussen. Wat wij vragen: Minimaal hbo-werk- en -denkniveau; Jij hebt 2 jaar werkervaring in een soortgelijke omgeving; Heb jij al een WFT Basis of WFT Zorg? Dan sta je een streepje voor; Jij bent analytisch, denkt in oplossingen…

Lees meer…