Incassomedewerker Invorderen UWV Leeuwarden

Jouw baanBeschik jij over een mbo niveau 4 diploma of hogerén heb jij minimaal één jaar ervaring met invorderingen en incasso?s, bijvoorbeeld als incassomedewerker, administratief medewerker of vergelijkbaar? Dit gecombineerd met jouw kennis rondom wet- en regelgeving van SV zorgt ervoor dat deze functie jou op het lijf geschreven is. Wat wij van jou vragen is natuurlijk niet niets. Dit wordt dan ook beloond met een mooi salaris en een uitdagende functie waarbij je veel zult leren binnen een prettige werkomgeving. Meer weten? Lees dan snel verder!Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere incassomedewerkers die ervaring hebben met invorderen of incasseren voor UWV Leeuwarden.Als incassomedewerker bij UWV voer jij binnen de voorgeschreven termijnen en kaders het incassotraject uit en vorder en verwerk je ten onrechte verstrekte uitkeringen. Om dit goed te kunnen doen heb jij veel contact met in- en externe contactpersonen, hierbij kun je denken aan primaire afdelingen, werkgevers, bedrijven of vergelijkbaar. De interne afdelingen waarmee jij veelvuldig zult samenwerken zijn de afdelingen Bezwaar en Beroep en Handhaving. Een van jouw verantwoordelijkheden is ook het doorverbinden van klanten naar de juiste personen of instanties.Concreet ga jij je bezighouden met de volgende werkzaamheden:Vormen van een beeld rondom een vraagstukZorgdragen voor de administratieve verwerking van een vraagstukMaken van beslissingen rondom wet- en regelgeving en de interne kaders rondom een kwestieHerkennen en onderkennen van de consequenties voor in- en externe behandelaars en hen hierover informerenInformeren van interne actoren in het werkveld betreffende algemene, niet-vraagstuk gerelateerde zakenBeoordelen en beslissen van de haalbaarheid van gerechtelijke incasso?s, deze overdragen aan de deurwaarder en de voortgang bewakenBeoordelen en behandelen van SV-uitkeringenDit krijg jeBrutosalaris van? 11,10 tot ? 17,79 per uurReiskostenvergoeding volgens regeling van het UWVFulltime baan van 38 uur per weekUitzendcontract via ManpowerGratis toegang tot Studytube via ManpowerPensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte wekenJouw werkplekVia Manpower word jij verwelkomd op de afdeling Verwerker Financiële Verplichtingen (VFV). Deze afdeling is verantwoordelijk voor de crediteuren- en debiteurensituatie rondom de grote geldstromen van UWV. Het VFV-team heeft onder andere de verantwoordelijkheid voor het bepalen van de nettobedragen, het verstrekken van betaalopdrachten en het verzorgen van de loonadministratie. Jouw team is tevens de verantwoordelijke voor de afdracht en aangifte richting de Belastingdienst.WerktijdenDe exacte werktijden in deze fulltime functie worden in overleg met jou afgestemd.Jouw profielMinimaal een mbo niveau 4 diplomaMinstenséén jaar ervaring met invorderen of incasseren bijvoorbeeld als incassomedewerker, administratief medewerker, medewerker debiteurenbeheer, administratief medewerker incasso?s of een vergelijkbare functieKennis van wet- en regelgeving rondom SVGlobale kennis rondom de wetgeving en organisatie van Sociale Zekerheid (in het specifiek rondom de plaats van UWV binnen de keten)Bij voorkeur woon jij in de omgeving van Leeuwarden, bijvoorbeeld in Drachten, Franker of Hallum.Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Solliciteer vandaag nog! Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op.Zo solliciteer jeOnline solliciteren via de buttonMaken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatieManpower neemt contact op voor een telefonisch of live interviewMogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Lees hier meer…