Basisarts – TMI – Leeuwarden

JobID = 1a0.07

Heb jij als basisarts al reeds ervaring opgedaan inde ouderengeneeskunde en/of spoedeisende hulp? Of heb je affiniteitmet de ouderengeneeskunde en zou je graag nieuwe ervaring op willendoen op dit vlak? Wij hebben een uitdagende en goed te combinerenfunctie voor je in de acute Ouderengeneeskunde. Achterwachtdienstenbinnen de acute Ouderengeneeskunde In heel Nederland bieden weachterwachtdiensten aan binnen de acute Ouderengeneeskunde. Hetbetreffen crisissituaties waarbij je wordt opgeroepen voor acuteopname van cliënten. Om de cliënt zo goed mogelijk in behoefte tevoorzien, werk je samen met andere afdelingen en externeorganisaties. Je neemt in deze functie intake-gesprekken af enstelt indicaties. Tevens draag jij bij aan dossiervorming encontrole op dossiers. In deze functie ben je onderdeel van eenartsenpoule, waarbij jij je kan inschrijven voorachterwachtdiensten. Binnen deze functie werk je op verschillendelocaties, waarvan bijna alle locaties in Leeuwarden zijn. Dewerktijden zijn doordeweeks van tot en in het weekend volledig (vanvrijdagavond tot maandag ochtend). Doordat de achterwachtdienstenbuiten kantoortijden zijn, zijn de diensten makkelijk te combinerenmet een baan binnen kantoortijden of andere losse diensten via deTMI Artsenpoule. Jouw profiel: Jij hebt de opleiding Geneeskundeafgerond; Jij beschikt over een geldige BIG- en AGB-registratie eneen VOG; Je hebt ervaring in crisisdiensten; Je hebt ervaring inen/of kennis van ouderengeneeskunde; Ervaring en/of kennis vanspoedeisende hulp is een pré; Je bent in het bezit van eenrijbewijs en hebt de beschikking over een auto. Wij bieden: Eenbovengemiddeld uurloon; Voor zzp’ers een bovengemiddeld uurtarief;Een flinke dosis ervaring door afwisselend werk in diverseomgevingen; Hotelovernachtingen zijn in overleg mogelijk; Demogelijkheid om je netwerk uit te breiden. #tmi

Lees meer…